Akció!

CLONE 4 FX

6.299 Ft 4.717 Ft + ÁFA (br. 5.990 Ft)

Több csatornás, 433MHz-es univerzális távirányító, mely képes sokféle fix kódos távirányító kódját “klónozással” lemásolni.

Gombok viselkedése

  • üres: megnyomás és (rövid nyomva tartás) után a LED kétszer villan
  • beprogramozott: megnyomás ideje alatt a LED világít

(A felprogramozott gombra csak törlést követően lehet újra programozni.)

Tanítás

A már meglévő adóval szembe kell fordítani a CLONE FX adót, vagy háttal egymásnak összeilleszteni. (Max. 5-10 mm távolság lehet mindkét esetben.)

  1. A CLONE FX adón nyomja meg és tartsa lenyomva azt a gombot, amire be szeretné programozni az adott kódot. A LED kétszer felvillan, ezzel jelezve a tanuló üzemmódba való belépést.
  2. A régi adón nyomja meg és tartsa lenyomva azt a gombot, amit át szeretne másolni az új adóra egészen addig, amíg az új CLONE FX adón a LED ismét háromszor felvillan és ezzel készen is van.

(A CLONE FX csak másik adóról programozható, alap esetben minden gombja inaktív, tehát közvetlenül vevőre nem tanítható.)

Törlés

Nyomja meg egyszerre és tartsa lenyomva az adó két gombját. A LED hármat villan. Ezt követően az egyik gombot tartsa lenyomva, a másik gombot pedig engedje el és nyomja meg háromszor (ugyanazt, az elengedett gombot). Ha a törlés sikeres volt, a LED villogással jelzi azt. Ezzel minden gomb törlésre kerül, külön-külön gombonként nem lehet törölni.

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: GCC11 Kategória: Címkék: , , , ,

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 5 × 3 × 1 cm
Gomb(ok) színe

Ház színe

,

Frekvencia

Gombok száma

Kódrendszer

Programozás

LED színe

Házkeret színe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CLONE 4 FX” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Érdekelhetnek még…