RIB Prince

Kisméretű szárnyas kapuk automatizálásához (max. 3 méteres*/250 kilogrammos kapuszárnyakhoz). A legújabb, erős egyenáramú motor a legmodernebb megoldásokkal és kiegészítőkkel a már 45 éve kapunyitókkal foglalkozó RIB gyártótól. A nagy tapasztalattal rendelkező olasz nagyvállalatnál helyben terveznek, gyártanak, illesztenek össze és tesztelnek le minden motort, mechanikai és elektronikai elemet, ezzel biztosítva a kiváló minőséget és rendkívüli megbízhatóságot akár több évtizedre. Ezen felül nem ritka az akár 10-20 éves típusokhoz adott támogatás, utánpótlás is, mely szinte példátlan alkatrész elérhetőséget biztosít a régi motorokhoz is.

A szett tartalma:
– 1 pár PRINCE-24V önzáró nyitókar, állítható tartókkal, ütközővel, bronz orsókocsival
– 1 db K2-24V CRX vezérlő egység (erőállítás, túláramfigyelés, záráslassítás, személybejáró külön nyitás, időzített zárás, elektromos zár vezérlés, beépített rádió vevő)
– 1 db antennás SPARK villogó lámpa
– 1 db 2 csatornás SUN távirányító
– 1 pár FIT SLIM fotocella
– 1 db figyelmeztető tábla és kézikönyv

*A hatásos záráshoz 2,5 méter felett elektromos zár szükséges.


Prospektus letöltése

Tömeg 18 kg
Méretek 90 × 15 × 42 cm
Kapuszárny szélessége

Kapuszárny súlya

Utazó távolság

Nyitási idő

Max. tolóerő

Tápfeszültség

Teljesítmény

Motor súlya

Védelem

Napi ciklus

Szolgáltatás

Garantált ciklus

Üzemi hőmérséklet

Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RIB Prince” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Cikkszám: AD00732B Kategória: Címkék: , , , , , ,

212.027 Ft223.457 Ft

Kiürítés

Érdekelhetnek még…

Akció!

szárnyas kapu

TITAN-3 motor

47.625 Ft92.393 Ft
Akció!

szárnyas kapu

RIB King EVO

96.500 Ft258.064 Ft

KEDVES LÁTOGATÓINK!

A kormány 46/2020. (III. 16.) rendeletét követően továbbra is várjuk kedves Ügyfeleinket a járvány alatt, azonban megkérünk mindenkit, hogy tartsa be a következőket. A zárt helyeken (pl. bemutatótermünkben) egyszerre max. 1 fő tartózkodhat! Ha lehetséges, e-mailben, online vagy telefonon érdeklődjenek, vásároljanak. Amennyiben a személyes látogatás elkerülhetetlen, kérjük viseljenek legalább maszkot. VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! (további infók: koronavirus.gov.hu)