SUN

Olasz RIB gyártmányú, SUN típusú, 2 vagy 4 csatornás, 433 MHz-es, fix kódos távirányító, elemvédelemmel. (Kompatibilis minden korábbi RIB gyártmányú, 433 MHz-es távirányítóval.

A manuális típus a nyomógombokkal programozható, ezért szükség van a régi kódra, melyet a (régi távirányítók vagy rádióvevők, pl. MOON) DIP-kapcsolók variációja ad ki. Ezt leolvasva lehet beprogramozni az új SUN távirányítóba. Továbbá véletlenszerű gyári kóddal is rendelkezik, így ha nincs meg a régi távirányító a másoláshoz, memóriás gyári rádióvevőre is egyszerűen rátanítható.

A klónozós típus az alap gyári kódot felülírva le is tudja másolni a korábbi RIB távirányítók kódját akkor is, ha azok nem DIP-kapcsolósak, hanem memóriásak (pl. SUN, SUN Clone, MOON Clone).


Prospektus letöltése | Leírás letölése: Manuális típus / Klónozós típus

Tömeg 0.1 kg
Méretek 5 × 3 × 1 cm
Gomb(ok) színe

Ház színe

Frekvencia

Gombok száma

,

Kódrendszer

Programozás

,

LED színe

Gyártó

Származási hely

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SUN” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Cikkszám: ACG605X Kategória: Címkék: , , , , , ,

4.200 Ft4.900 Ft

Kiürítés

KEDVES LÁTOGATÓINK!

A kormány 46/2020. (III. 16.) rendeletének megfelelően rendkívüli nyitvatartással és további kérésekkel várjuk kedves ügyfeleinket a járvány alatt. Nyitvatartásunk a következőképpen módosul: hétfő-péntek 9:00-15:00. A zárt helyeken (pl. bemutatótermünkben) egyszerre max. 1 fő tartózkodhat! Ha lehetséges, e-mailben, online vagy telefonon érdeklődjenek, vásároljanak. Amennyiben a személyes látogatás elkerülhetetlen, kérjük viseljenek legalább maszkot, ha lehet, kesztyűt is. VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! (további infók: koronavirus.gov.hu)